Assalamualaikum.
Salam manis.

Lalalalalala.
Sekarang nie teknologi dah canggih kan uolls.
Baby 3-4 bulan pun dah pandai pakai tab. Ahakz!
Orang tengok movie pun tak payah beli banyak-banyak cd, dvd.
Tiba-tiba Niss terpikir. Cd cetak rompak laku lagi ke? Maybe tak selaris dulu kot. *out of topic plak*
Sekarang senang kan. Download movie, tengok, bagi kat membe-membe and seterusnya delete dari simpanan - kalau movie tu hampeh sangat la kan.

So uolls selalunya download movie kat mana? 
Jom kita kongsi-kongsi kay.

Niss selalu download movie kat DDMF (klik huruf besar DDMF kat bawah nie utk ke mainpage website tersebut) :


*klik huruf besar gedabak di atas yer.*

Segala jenis movie ada.
So pilihlah. =)

p/s : Uolls ada tempat lagi best ker? Kongsi ae. 

5 comments:

Syafiqah said...

mcam mana? tak faham.. ;(

niss said...

ape yang adik Syafiqah tak paham? meh Niss tolong. =)

Syafiqah said...

hehe.. ;) after pilih movie , klik mana satu?

niss said...

cara2 nak download movie kat situ syafiqah boleh tgk kat website tu. bahagian tutorial. dyorg tunjuk macam mana nak download step by step .

Anonymous said...

DDMF skrg dh di tutop sedeh beno......

Post a Comment

Sepatah dua kata...

 
Copyright CIK ANIS MANIS