Ini kisah Nyss dan twitter.
Sebelum berakhirnya tahun 2011 nie,
niat di hati nak jugak ada twitter, ramai yg dah ada kan?
memang nak buat sebelum nie, tapi takut tak dak follower. ngee!~
Tapi, semalam terpikir, why not give a try, kan? 

Jadi tadi Nyss try la register guna emel yg biasa Nyss guna untuk benda-benda alah nie :

see? when it's my turn to register the email is already registered plak.
haishh. apa kess plak nie.
so Nyss klik "recover your password".

key in email

terus ke inbox.
luckily, Nyss tak lupa password email yahoo nie.
terus ikut arahan...

Nyss create new password.
STRONG tu..hehe!


yeahh! pasword dah bertukar!

jeng! jeng! jeng!
ha! amek kau!
da wujud pun twitter Nyss nie.
tapi sejak bila?

go to PROFILE!
haha! tudia gambaq...xleh blah.
waktu form 5 nie!
zaman MYSPACE popular dulu ha!

TARAAA!!! DAH TUKAR.
masa untuk berubah!
hehe. =)

tudia first tweet Nyss!
22 DEC 2009?
2 tahun lepas nie.
haha. twitter Nyss dah 2 tahun weyh! 
tapi 0 follower.
*tragis*

nak follow Nyss?
klik cik biru nie yer.


p/s : nie semua mesti zaman Nyss gila online dulu.

2 comments:

eLLa n aLia said...

nick name apa? kita nak follow.. hehe..
tau tak camne dapat banyak follower kat twitter?
awak follow orang, banyak2.. 80% akan follow awak balik.. tu kalau nak follower banyak lah.. kalau nak kengkawan je yang follow, xyah lah.. hehe.. thanks singgah.. singgah lah lagi... drop komen dalam entry ella.. :)

niss said...

thnx ella n alia..saranan yang berguna =)
nanti niss try ikut follow memollow nie..

Post a Comment

Sepatah dua kata...

 
Copyright CIK ANIS MANIS